Gratis containerservice

Al vanaf het eerste moment besloot AZ Kabel zich hoofdzakelijk toe te spitsen op de kabelrecyclage. Koper als grondstof is niet onuitputtelijk en dus is recyclage een must. Koper is geld waard, dus zo ook uw kabelafval!

Door groei en ervaring ontwikkelden we al snel een uiterst eenvoudig en klantvriendelijk afhaalsysteem aan de hand van (mini-)containers. Onze containerservice is gericht op zowel grote bedrijven, kmo’s, elektriciens als particulieren in heel België.

De containers worden gratis geplaatst en omgewisseld. We beschikken over een vrachtwagen met een ingebouwde, geijkte weegbrug. Zo bieden we u onmiddellijk een uiterst transparante manier van communiceren aan en bestaat er geen twijfel over de hoeveelheid kabelafval die werd afgehaald.
De containers verschillen in grootte en materiaal afhankelijk van een plaatsing buiten (groene containers) of binnen (houten containers).
Onze containers nemen niet veel plaats in en passen dus perfect in een klein hoekje op de werkplaats. Mocht u reeds beschikken over een bestaand containerpark, dan zijn onze containers perfect te integreren. Wie dit wenst, kan ook plastiek zakken aanvragen. Handig om afval te verzamelen op locatie of in de bestelwagen.

Zit de container vol? Geef ons een belletje of stuur een mailtje en binnen 10 dagen wordt deze omgewisseld.