Particulieren en bedrijven

AZ Kabel staat garant voor een vlotte, persoonlijke aanpak die flexibiliteit en correctheid uitstraalt.

Bedrijven
Afvalstromen bij bedrijven worden door de overheid meer en meer onder de loep genomen. Alles moet gecontroleerd en bijgehouden worden. Zo levert AZ Kabel u als bedrijf jaarlijks een verwijderingsattest met een overzicht van alle door ons afgehaalde afvalstoffen. Het document bevat alle nodige informatie om bijvoorbeeld uw integraal milieujaarverslag in te vullen en aan uw ISO-normen te voldoen.

Onze gratis containerservice is aangepast voor alle soorten bedrijven . Containers van 1,5m³ voor eenmanszaken en elektriciens tot 30m³ voor de grotere bedrijven. Heeft u als bedrijf veel tijdelijke werven? Ook daar kunnen wij eenmalige containers plaatsen zonder meerkost. Geen huurgeld, geen bindende contracten en dus geen in- of uitstapkosten. Wij betalen voor uw kabelafval, niet andersom.

nieuweloods

Particulieren
Particulieren kunnen uiteraard van dezelfde voordelen genieten: een scherpe, correcte prijs en een vlotte, persoonlijke service.

Omdat het bij particulieren meestal over kleinere, eenmalige hoeveelheden gaat, is een container uiteraard minder praktisch en meestal overbodig. Als particulier kan u uw kabelafval zelf bij ons leveren in onze vestiging te Tielt, waarbij u 5 cent bovenop de dagprijs krijgt.

sorteren